Jan De Wilde: "Hèhè! Wat een Jan"

JanDeWilde©TineDeWilde_2016_3985_duo_PROMO

Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Hij werd het na zijn eerste tv-optreden in 1965 en hij is dat nog steeds. Meer dan vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven. Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: ‘Joke’, ‘Een vrolijk lentelied’, ‘Walter’, ‘Hèhè’, ‘Eerste sneeuw’, ‘Fanfare van honger en dorst’ …
De jaren lijken geen vat te hebben op Zijne Aaigemse Hoogheid. Na zijn succestour ‘Dag meneer De Wilde’ (2015-2018) en zomerconcerten op o.m. de Boterhammen, Gentse Feesten en Dranouter, vierde muzikaal Vlaanderen op sprekende wijze de 75ste verjaardag van onze bard: in de luwte maar ijzersterk. Met een warme TV-documentaire, uitverkochte concerten en veel tonnen respect.
Dankbaar voor wat hij het beste kan en het liefste doet, beleeft hij zijn Zevende jeugd. Witgallig zilvergrijs. Onnavolgbaar grappig en muzikaal ijzersterk. Met het beste uit wat hij ooit op plaat zette én met pareltjes uit zijn eerste jaren. Een aha-beleving voor diepgewortelde fans, een ontdekking voor prille twintigers en dertigers die Jan nu pas leren kennen.
Voor ‘Hèhè! Wat een Jan! pakt de meester groots uit. Hij doet het samen met zijn ‘Vrienden’. Een bende talentvolle muzikanten met een heel grote staat van dienst. Voor een hartverwarmend concert.

Uitvoerder

Jan De Wilde

Wanneer

vr 1 oktober 2021 van 20:00 tot 22:00

Waar

GC De Bunder

Iepersestraat 52b
8890 Moorslede

Prijs

€22.00

ADD: € 22 - VVK: € 20 - ABO of LID: € 18

Reserveren

Organisatie en contact

Davidsfonds Dadizele i.s.m. Curieus Moorslede & Cultuurdienst

Contactinformatie