Asfalteringswerken op Meensesteenweg (N32, Provinciebaan Menen-Roeselare)

Het Agentschap Wegen en Verkeer laat weten dat er asfalteringswerken zullen plaatsvinden op de Meensesteenweg (N32, Provinciebaan Menen-Roeselare) in Dadizele.

Indien de weersomstandigheden het toelaten zullen die starten vanaf maandag 14 oktober. Dit ter hoogte van de rotonde Kleppestraat/Kortrijkstraat in Dadizele. De werken zullen 5 dagen in beslag nemen.

Waar & wat?
Op de rotonde van de N32 Meensesteenweg met de Kleppestraat/Kortrijkstraat wordt de toplaag in asfalt vernieuwd. De spoorvorming in het wegdek van de N32 Meensesteenweg wordt ook weggewerkt over een afstand van 300 meter vanaf de rotonde richting Roeselare.

Hinder?
Tijdens de werken zal het verkeer op de N32 Meensesteenweg slechts in één richting door kunnen rijden, namelijk in de rijrichting Menen. Het verkeer richting Roeselare moet omrijden via de Millesteenstraat, Kleppestraat, Ledegemstraat en Dadizelestraat. Fietsers volgen dezelfde omleiding. De zijstraten Kleppestraat en Kortrijkstraat zijn tijdens de werken afgesloten van de rotonde.

De Lijn
Lijnen 55 (Roeselare-Moorslede-Ledegem-Menen) en 54 (Menen-Ledegem-Beitem-Roeselare) ondervinden hinder.
Niet-bediende haltes Dadizele: 'T Hoge - Klephoek - Ledegem: Dadizelehoek - Kerk
Vervanghaltes Moorsele: Kezelberg – Dadizele: De Voerman – Ledegem: Menenstraat (tijdelijk), De Samenkomst

Timing?
Indien de weersomstandigheden het toelaten starten de werken op maandag 14 oktober. Er zijn 5 werkdagen voorzien. De werken zijn weersgevoelig dus bij slecht weer zal de uitvoeringsdatum opschuiven.


Contactinformatie