Comedycafé

bert-kruismans-3.jpg

MC Roosje Pertz 30’
Jade Mintjens 30’
Hans Cools 35’
Pauze
Bert Kruismans 45’

Roosje Pertz besliste in 2018 om eens op een podium te zeggen wat ze dacht. Dat bleek pure comedy te zijn. Haar rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. In 2019 nam Michael Van Peel Roosje mee op tournee.


Jade Mintjens deed op haar 18 jaar als jongste mee aan “Voor de leeuwen”. Ze stond ook op de planken met fABULEUS en was te zien als Eva in de Ketnet-serie Ghost Rockers. Ze toerde de afgelopen tijd ondertussen ook mee als voorprogramma in Soe Nsuki’s Soetopia.


Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit Lichtervelde, besloot zich in 2018 in te schrijven voor Humo’s Comedy Cup, zonder enige ervaring te hebben. Hij schopte het tot de halve finale, won enkele maanden erna de jury- en publieksprijs van de Commeere Comedy Cup én ging hij aan de haal met The Lunatic Comedy Award 2019. Op dit moment is hij als voorprogramma van Steven Mahieu op de baan met diens ‘Full Contact Tour’.


Bert Kruismans behoort al 20 jaar tot de top van stand-up comedy in Vlaanderen. Bert is gespecialiseerd in de actualiteit. Dat bewees hij reeds bij De Rechtvaardige Rechters en Het Reyerscomplex. Bert is tweevoudig finalist Humo’s Comedy Cup en schitterde meermaals in De Bovenste Plank en Comedy Casino. Hij toert met zijn shows in Vlaanderen, Wallonië en Nederland.

Wanneer

za 3 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00

Waar

GC Den Ommeganck

Ridder Janlaan 3
8890 Moorslede

Prijs

€15.00

ADD: € 15 - VVK: € 12 - ABO: € 11

Organisatie en contact

Volksvermaak

Contactinformatie