De nieuwe cultuurbrochure is er!

Deze week wordt onze cultuurbrochure huis-aan-huis bedeeld in Groot-Moorslede, Groot-Zonnebeke, Groot-Ledegem en Beitem (kern).

Echter is er reeds een wijziging gebeurd in het programma:

Wegens de coronamaatregelen wordt de voorstelling "Weekendje Bouillon" van Het Prethuis 1 jaar opgeschoven. "De contactspeurder" komt in de plaats op 31 oktober en 1 november 2020.

Er kunnen door de coronapandemie nog wijzigingen gebeuren, maar we zullen ervoor zorgen dat de brochure online steeds up-to-date is.

www.moorslede.be/cultuurbrochure 

 

Cultuur kan terug, voorstellingen mogen opnieuw, maar onder strikte voorwaarden.

Omdat we nu nog niet 100% weten wat zal kunnen en wat niet in het komende seizoen, wachten we nog eventjes om de ticketverkoop opnieuw op te starten. Op die manier kunnen we inspelen op het steeds veranderende landschap. Je kan wel reeds je keuzes doorgeven, we houden die chronologisch bij.

Omdat sommigen in ons kantoor tickets kopen om de administratiekost te vermijden, zullen we dit seizoen geen administratiekosten aanrekenen.

Voor de familievoorstellingen eind augustus, zullen de tickets wel onmiddellijk worden afgehandeld. Wel mits overschrijving. We kunnen voorlopig spijtig genoeg nog geen cash geld ontvangen. We zijn druk bezig om hier bancontact te installeren, maar dat heeft ook vertraging opgelopen door het Corona-verhaal.

Van zodra we weten hoe we de mensen in de zaal mogen plaatsen, gaan we dan overgaan tot de afhandeling van de aanvragen. In eerste instantie zal je dan, na betaling, een bevestiging krijgen. We zullen dan de tickets voorstelling per voorstelling opsturen of mailen. En dit zolang er nog maatregelen ivm COVID-19 van kracht zijn. Ook het online reserveren van tickets staat nog eventjes on hold.

Sowieso zullen we tickets terug betalen als er voorstellingen worden afgelast. Ook als er een voorstelling zou worden verplaatst en de nieuwe datum je niet past.

Vanaf 1 juli is ons secretariaat weer normaal open. Maar dus enkel voor reservaties, je zal nog niet kunnen betalen of tickets mee krijgen. We vragen wel om buiten te wachten als er iemand voor je binnen is en we vragen ook om een mondmasker te dragen.

We hopen op jullie begrip voor deze vreemde situatie. Als iedereen zijn best (blijft) doen, zullen we er samen uitgeraken.


Contactinformatie