Ontmoeting

Ontmoeting

In de gemeente Moorslede kan je op verschillende plaatsen terecht om mensen in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Je kan er je hobby uitoefenen, een praatje slaan, enz.. Er worden op bepaalde ontmoetingsplaatsen ook activiteiten georganiseerd.

't Boothuis in het Rosarium in Dadizele

Op maandag van 14.00 uur tot 16.30 uur

Cafetaria van Chateau Superette van Mariënstede 

In Château Superette kan je terecht voor lokale streek- en hoevespecialiteiten. Deze buurtwinkel is een initiatief van de non-profitorganisatie vzw Mariënstede. Je kan er ook een koffie of streekbiertje drinken in de koffiebar of op het terras. Er is de mogelijkheid om een eigen picknick mee te brengen of om de producten uit de winkel (kaas, zuivel, groenten, chocolade, gebak, brood, …) te nuttigen. Vooral de prachtige groene locatie, net naast de Basiliek, is een troef.

Surf naar www.marienstede.be

Het Lokaal Dienstencentrum Patria

Dienstencentrum Patria is een ontmoetingsplaats voor iedereen uit de buurt. Ze richten zich voornamelijk op groot-Moorslede maar bezoekers die niet afkomstig zijn uit de regio zijn ook meer dan welkom.
Zij hebben een zeer ruim aanbod voor zowel jong als oud. Ze beschikken momenteel nog niet over een website maar je kan kennismaken met hun aanbod via de "UIT databank" of neem contact op met de centrumverantwoordelijke, Tine Algoet, voor meer informatie.

dienstencentrumpatria@skynet.be of 0478 52 09 57

Op-de-Koffie

Koffie


Contactinformatie