Seven Oaks

foto-voorkant-hoes.jpg

Seven Oaks maakt muziek waarin je echo’s hoort van akoestische singer-songwriters. Maar Seven Oaks is meer. Intieme akoestische en elektronische klanken wisselen af met stevige drums en elektrische gitaren.
Eind maart verscheen hun mini-album ‘Flowforms’, genoemd naar een kunstwerk van zangeres en beeldend kunstenaar Berth Van Poucke. Ook met haar songs roept Berth sterke beelden op. Nu eens fluistert ze haar teksten, dan weer haalt ze stevig uit.
Deze band stond in 2017 voor het eerst in de schijnwerpers toen ze de Brugotta-award voor strafste band wonnen in de Brugse Stadsschouwburg. De nummers van Seven Oaks kregen vorm op een Brugse zolderkamer, maar de link met onze gemeente was steeds aanwezig. Bassist Bart Parmentier uit Dadizele richtte de band mee op. Sinds eind 2018 brengen ze de nummers tot leven samen met gitarist Maarten Biesbrouck, ook uit Dadizele, gitarist Nicolas Vlaeminck en drummer Jan De Smet.
Gert Bettens van K’s Choice en Chris Dusauchoit noemden zichzelf al fan. De muziekwebsite Luminoush Dash schreef over de eerste EP: “In een warme mist neemt zangeres Berth met haar muzikanten je mee. Emotioneel diep, maar hoge toppen scherend!”
Ben jij ook een muzikale fijnproever die graag van een ambitieus streekgerecht wil proeven? Mis dit concert dan niet!

Waar

GC De Bunder

Iepersestraat 52 B
8890 Moorslede

Prijs

ADD: € 10 - VVK: € 9 - ABO: € 7

Organisatie en contact

Cultuurdienst

Iepersestraat 52 B
8890 Moorslede


Contactinformatie