Vrachtwagenparking

Op de afgesloten parking aan polyvalente loods Oltereeke in de Nijverheidslaan in Dadizele is er sinds kort een vrachtwagenparking.

De parking is er voor inwoners van Moorslede die als vrachtwagenchauffeur rijden en hun vrachtwagen, waarvan de maximale toelaatbare massa hoger is dan 7,50 ton, niet kwijt kunnen op eigen terrein of op de terreinen van de firma waarvoor ze rijden. Deze vrachtwagens mogen niet meer op andere locaties in de gemeente geparkeerd worden. De chauffeur moet een rijbewijs C(E) of D(E) kunnen voorleggen. Personenauto’s en motoren van de gebruikers van de vrachtwagenparking mogen de naastliggende parking gebruiken in de nabijheid van de toegangspoort van de vrachtwagenparking.

Je dient een schriftelijke aanvraag in bij het college van burgemeester en schepenen via een aanvraagformulier dat je kan afhalen bij de technische dienst of hier online terugvindt. Per voertuig moet er een aanvraagformulier ingevuld worden.

Per afgeleverde toelating wordt € 125 per jaar gevraagd. Vraag je in de loop van het jaar nog een toelating aan, dan wordt deze prijs verrekend.

Bij afgifte van de toelating krijg je een gsm-nummer waarmee je de poort automatisch kan bedienen. Het is verboden dit nummer aan iemand anders door te
geven.

Wil je de toelating opzeggen? Dan geldt er een opzegtermijn van 2 maanden. De vergoeding wordt dan verrekend.

Wil je het reglement volledig doornemen?
Je vindt het hier


Contactinformatie