De Vier Seizoenen

Vier SeizoenenDe groep van assistentiewoningen 'De Vier Seizoenen' is een geheel van 29 assistentiewoningen. De woningen zijn gelegen in de Vier Seizoenenstraat 1 - 32 in Moorslede. Ouderen kunnen hier individueel en zelfstandig wonen, maar toch op een permanente wijze een beroep doen op gemeenschappelijke hulp en verzorging naar eigen behoefte.

Voorwaarden

  • in de loop van het jaar waarin de aanvraag ingediend wordt, de leeftijd van 65 jaar bereiken. Voor echtparen en/of samenwonenden dient minimum één van beiden te voldoen aan deze leeftijdsvoorwaarde.

  • op het moment van de toewijzing, dient hij/zij voldoende zelfredzaam te zijn. Een maatschappelijk werkster bepaalt de mate van zelfredzaamheid. Bij echtparen en/of samenwonenden dient minimum één van beiden aan deze voorwaarde te voldoen en in staat te zijn om dagelijkse hulp te bieden aan zijn/haar partner.

Bedrag

Er wordt een dagprijs aangerekend, die is goedgekeurd door de prijzendienst van het Ministerie van Economische Zaken.

De dagprijs bedraagt: € 17,28/dag

In deze prijs is inbegrepen: huur woning, alarmsysteem en permanentie, onroerende voorheffing, brandverzekering, verzekering burgerlijke aansprakelijkheid gebouw.

* bedrag geldig vanaf 01.01.2023


Contactinformatie