Toelating delen gegevens gemeentegids

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging

In het voorjaar 2022 verschijnt er in de gemeente Moorslede opnieuw een officiële en up-to-date gemeentegids. Als handelaar heb je hierbij de gelegenheid jouw zaak in de kijker te plaatsen.

Daarbij zul je kunnen opteren om in de gedrukte versie van de infogids te adverteren, waarbij je ook gratis een online vermelding krijgt. Via de post zullen er ongeveer 5 550 exemplaren van deze gids worden bedeeld en zo’n 1 300 exemplaren zullen ter beschikking liggen van nieuwe inwoners en belangstellenden. Daarnaast wordt de gemeentegids ook digitaal gepubliceerd op www.moorslede.be.

Net zoals voorgaande jaren verzorgt Publi-Touch de uitgave en de advertentieverwerving voor deze gids.

Gezien de huidige GDPR-wetgeving het niet toelaat jouw ondernemingsgegevens te delen met externe partijen (zoals bv. Publi-Touch), dienen wij hiervoor jouw toestemming te ontvangen.

Indien je interesse hebtin het adverteren in de gemeentegids en graag hieromtrent verder wordt gecontacteerd door Publi-Touch, kan je dit melden via dit formulier.

Gegevens onderneming

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met het reglement. Je geeft ook jouw toestemming aan de gemeente Moorslede om jouw persoonsgegevens te verwerken in het kader van je aanvraag tot publicatie op de digitale infoborden volgens de richtlijnen van de General Data Protection Regulation (GDPR). Op https://www.moorslede.be/privacy vind je meer info over hoe gemeente Moorslede omgaat met persoonsgegevens.