Ontmoeting

OntmoetingIn de gemeente Moorslede kan je op verschillende plaatsen terecht om mensen in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Je kan er je hobby uitoefenen, een praatje slaan, enz.. Er worden op bepaalde ontmoetingsplaatsen ook activiteiten georganiseerd.

Warm ûs in het Oud Gemeentehuis in Dadizele (Plaats 28)

Elke maandagnamiddag tussen 14.00 uur en 16.30 uur kan je terecht in het Warm ûs om andere mensen te ontmoeten. Je kan er een praatje slaan met de andere aanwezigen. Of je doet de dingen die je graag doet, zoals breien, naaien, tekenen, een gezelschapsspelletje spelen, de krant lezen, kaarten, ...
Iedereen is welkom!

Château Superette

In Château Superette kan je terecht voor lokale streek- en hoevespecialiteiten. Deze buurtwinkel is een initiatief van de non-profitorganisatie vzw Mariënstede. Je kan er ook een koffie of streekbiertje drinken in de koffiebar of op het terras. Er is de mogelijkheid om een eigen picknick mee te brengen of om de producten uit de winkel (kaas, zuivel, groenten, chocolade, gebak, brood, …) te nuttigen. Vooral de prachtige groene locatie, net naast de Basiliek, is een troef.

Surf naar www.marienstede.be
Facebook Mariënstede
 

Het Lokaal Dienstencentrum Patria

Het dienstencentrum Patria is een ontmoetingsplaats voor iedereen uit de buurt. Ze richten zich voornamelijk op groot-Moorslede maar bezoekers die niet afkomstig zijn uit de regio zijn ook meer dan welkom. Zij hebben een zeer ruim aanbod voor zowel jong als oud. Op www.woonzorgmoorslede.be/dienstencentrum-patria/ vind je hun aanbod of via de "UIT databank".

Centrumverantwoordelijke 

Tine Algoet
dienstencentrumpatria@skynet.be
0478 52 09 57

Op-de-Koffie bij Komma

Elke tweede maandag van de maand kan je tussen 17.00 uur en 19.00 uur vrijblijvend op de koffie komen bij de welzijnsschakel Komma in het Sociaal Huis, Marktplaats 18a te Moorslede. Je wordt er warm onthaald en bovendien is de koffie volledig gratis!

Contactpersoon

Jaklien Ouvrein
jaklien.ouvrein@skynet.be
0470 57 16 61

Facebook Komma


Contactinformatie

Contactpersonen

    • Sofie De Cleer