Residentie Leonie

 Serviceflat Residentie Leonie

Het serviceflatgebouw 'Residentie Leonie' is een gebouw dat bestaat uit 17 individuele woongelegenheden voor zelfstandig wonende ouderen. Er worden in het serviceflatgebouw gemeenschappelijke diensten georganiseerd, waarop de bewoners facultatief een beroep kunnen doen.

Elke flat bestaat uit:

  • een leefkamer voorzien van mogelijkheid tot aansluitingen voor TV-distributie en telefoon
  • een kitchenette uitgerust met een dubbele uitgietbak met afdruip, opbergkasten, een werktafel, een keramische kookplaat, een dampzuigkap, ingebouwde koelkast
  • 1 of 2 slaapkamers
  • een badkamer voorzien van sanitaire inrichtingen bestaande uit een douche, wc, wastafel met toebehoren, kast
  • een berging

Voorwaarden

  • in de loop van het jaar van de aanvraag de leeftijd van 65 jaar bereiken;  voor  echtparen en/of samenwonenden dient minimum één van beiden te voldoen aan deze leeftijdsvoorwaarde;
  • op het moment van de opname dient betrokkene voldoende valide te zijn of, bij mindervaliditeit voldoende zelfredzaam te zijn. Het criterium van zelfredzaamheid zal via de sociale dienst verder onderzocht worden.
    Bij echtparen en/of  samenwonenden dient minimum één van beide  voldoende zelfredzaam te zijn en in staat om dagelijkse hulp te bieden aan zijn/haar partner.

Bedrag

Er wordt een dagprijs aangerekend, die is goedgekeurd door de prijzendienst van het Ministerie van Economische Zaken.

De prijzen bedragen:
- € 23,36/dag voor een flat met één slaapkamer.*
- € 25,59/dag voor een flat met twee slaapkamers.*

In deze prijs is inbegrepen: huur flat, onderhoud gemeenschappelijke delen, waterverbruik, alarmsysteem en permanentie, onroerende voorheffing, brandverzekering, verzekering burgerlijke aansprakelijkheid gebouw.

*prijs geldig vanaf 01.01.2023

 


Contactinformatie